La Marató de Barcelona espera més de 3.500 atletes per celebrar el diumenge les noces de plata

0
290

Més de 3500 atletes de tot el món participaran diumenge que ve a la Marató de Barcelona, que celebrarà les seves de plata amb un recorregut urbà i més pla concentrat als municipis de Barcelona i l´Hospitalet de Llobregat. La XXV edició de la carrera, que ha estat presentada avui al Palau de Pedralbes de Barcelona, no passarà, doncs, per Sant Adrià de Besòs com l´any passat i tindrà la sortida, a les 8.30 hores, i meta a l´avinguda Reina Maria Cristina, amb un temps màxim de sis hores -una hora i mitja més que en l´anterior edició per fomentar la participació- per fer els 42´195 metres de la prova, que es pretén que sigui més ràpida. Ara mateix està assegurada la presència d´uns 3.500 atletes, la xifra que no es va arribar a excedir l´any passat, encara que tot fa indicar que augmentarà fins a última hora el nombre de participants, entre els qual destaca la presència de més de 1.000 corredors estrangers.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.