2a CURSA GRAN PREMI CIRCUIT DE CATALUNYA

0
458

Dues curses: a les 11 h, la petita de 3000 m (sense xip) i, a les 12 h, la gran de 8000 m amb xip, però sense categories, Organitza la Federació Catalana d´Atletisme, conjuntament amb el Diari Sport, el Circuit de Catalunya i la mitja,com, a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple, Eslògan: AQUEST DIA, TU HI POSES LA VELOCITAT. REGLAMENT La Federació Catalana d´Atletisme, juntament amb el Circuit de Catalunya i el Diari Sport, organitza, el proper dia 14 d´abril, la 2a CURSA GRAN PREMI CIRCUIT DE CATALUNYA que: 1. Constarà de dues proves: 3.000 metres (una volta al circuit A) a les 11 hores. 8.000 metres (una volta al circuit A i una altra al circuit B) a les 12 hores. Les curses es consideren tancades a les 12 i 14 hores respectivament. 2. La cursa estarà controlada pel Comitè de jutges. El control de temps es farà pel sistema de xip a la prova de 8.000 metres. 3. La participació a les curses és oberta a tothom que en formalitzi la inscripció i accepti aquest Reglament. 4. El preu de la inscripció serà: 10 euros per participant 5 euros per als menors de 15 anys 5.El preu de la inscripció serà destinat a la FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE. 6.- El lloc de la inscripció es detalla en el programa de mà. Marathon Catalunya, carrer Jonqueres, 16. Fax 932684334 Deportes Atleta´s de Domingo Catalán, carrer de la Bordeta, 7 Intersport Molins, Rambla, 111-113 Sabadell i a internet www.lamitja.com 7. El pagament del preu de la inscripció es podrà fer en els llocs designats o mitjançant un ingrés o transferència bancària al número de compte de ´la Caixa´ 2100-679-18-0200440559. En aquest últim cas, s´ha d´enviar per fax el comprovant de la transferència juntament amb la butlleta d´inscripció als llocs designats. 8. PREMIS: En acabar la cursa, cada participant rebrà una samarreta commemorativa i una bossa d´obsequis amb la presentació del dorsal i, en la prova de 8.000 metres amb la devolució del xip. Hi haurà 10 trofeus per als primers classificats, masculins i femenins, en cada una de les curses. No hi haurà classificacions per categories. Hi haurà trofeus per als classificats en cadires de rodes. El repartiment de premis es farà aproximadament a les 13 hores. 9. Els inscrits que retirin el seu dorsal, que surtin a la cursa, encara que no l´acabin, tindran dret a la samarreta commemorativa i a la bossa d´obsequis. Els inscrits per solidaritat que no puguin anar al circuit el dia 14.04.02 podran recollir la samarreta commemorativa a la Federació Catalana d´Atletisme, a partir del 15.04.02. 10. L´organització declina tota la responsabilitat en el cas que la prova pogués ocasionar perjudicis als participants. L´organització té contractada una pòlissa d´assegurança de responsabilitat civil.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.