2a CURSA GRAN PREMI CIRCUIT DE CATALUNYA

0
543

Dues curses: a les 11 h, la petita de 3000 m (sense xip) i, a les 12 h, la gran de 8000 m amb xip, però sense categories, Organitza la Federació Catalana d´Atletisme, conjuntament amb el Diari Sport, el Circuit de Catalunya i la mitja,com, a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple, Eslògan: AQUEST DIA, TU HI POSES LA VELOCITAT. REGLAMENT La Federació Catalana d´Atletisme, juntament amb el Circuit de Catalunya i el Diari Sport, organitza, el proper dia 14 d´abril, la 2a CURSA GRAN PREMI CIRCUIT DE CATALUNYA que: 1. Constarà de dues proves: 3.000 metres (una volta al circuit A) a les 11 hores. 8.000 metres (una volta al circuit A i una altra al circuit B) a les 12 hores. Les curses es consideren tancades a les 12 i 14 hores respectivament. 2. La cursa estarà controlada pel Comitè de jutges. El control de temps es farà pel sistema de xip a la prova de 8.000 metres. 3. La participació a les curses és oberta a tothom que en formalitzi la inscripció i accepti aquest Reglament. 4. El preu de la inscripció serà: 10 euros per participant 5 euros per als menors de 15 anys 5.El preu de la inscripció serà destinat a la FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE. 6.- El lloc de la inscripció es detalla en el programa de mà. Marathon Catalunya, carrer Jonqueres, 16. Fax 932684334 Deportes Atleta´s de Domingo Catalán, carrer de la Bordeta, 7 Intersport Molins, Rambla, 111-113 Sabadell i a internet www.lamitja.com 7. El pagament del preu de la inscripció es podrà fer en els llocs designats o mitjançant un ingrés o transferència bancària al número de compte de ´la Caixa´ 2100-679-18-0200440559. En aquest últim cas, s´ha d´enviar per fax el comprovant de la transferència juntament amb la butlleta d´inscripció als llocs designats. 8. PREMIS: En acabar la cursa, cada participant rebrà una samarreta commemorativa i una bossa d´obsequis amb la presentació del dorsal i, en la prova de 8.000 metres amb la devolució del xip. Hi haurà 10 trofeus per als primers classificats, masculins i femenins, en cada una de les curses. No hi haurà classificacions per categories. Hi haurà trofeus per als classificats en cadires de rodes. El repartiment de premis es farà aproximadament a les 13 hores. 9. Els inscrits que retirin el seu dorsal, que surtin a la cursa, encara que no l´acabin, tindran dret a la samarreta commemorativa i a la bossa d´obsequis. Els inscrits per solidaritat que no puguin anar al circuit el dia 14.04.02 podran recollir la samarreta commemorativa a la Federació Catalana d´Atletisme, a partir del 15.04.02. 10. L´organització declina tota la responsabilitat en el cas que la prova pogués ocasionar perjudicis als participants. L´organització té contractada una pòlissa d´assegurança de responsabilitat civil.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.