El proper 7 d’abril es durà a terme la mitja marató de la Garrotxa

0
347

El recorregut i horari serà el de cada edició, sortida a les 10 del matí de la plaça Clarà (Parc Vell) i arribada al passeig de Barcelona (davant de la plaça Malagrida). Hi haurà premis per a tots els participants i: Per als 10 primers de la classificació general masculina. Per als 5 primers de la classificació general femenina. Per als 3 primers de cada una de les 12 categories. Per als 3 primers classificats absoluts comarcals (masculins i femenins). Al primer equip classificat masculí i femení. Per a inscripcions, podeu trucar al 972 26 20 28 o posar-vos en contacte amb la secretaria del club a la següent adreça electrònica: cnolot@garrotxa.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.