CAMPIONAT D´ESPANYA DE MARXA ATLÈTICA

0
494

El proper dissabte 16 de març es celebrarà l’edició número vuitanta-una del Campionat d’Espanya de Marxa Atlètica en Ruta, a la ciutat gallega d’A Corunya. Aquest campionat és decisiu per establir els diferents equips estatals que participaran en les competicions internacionals d’aquesta temporada, com per exemple la Copa del Món de marxa que se celebrarà a Torí (Itàlia) els propers 12 i 13 d’octubre. Aquest campionat d’Espanya, a part de la classificació individual, també es competeix pel títol estatal per autonomies en les categories inferiors, que són les de Cadet i Juvenil-Júnior, tant en homes com en dones. Els atletes que han estat seleccionats per la Comissió de Marxa de la FCA per participar com a integrants del equips catalans estan identificats amb un asterisc (*).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.