Trobada d´Atletes Veterans de Catalunya

0
380

Aquest any tindrà lloc a Lleida la Trobada anyal d´Ex-Atletes, Jutges i Directius de l´Atletisme Català, més concretament serà dissabte 27 d´Abril i la jornada constarà de diversos actes, entre els quals destaquen la Concentració a la plaça de la Sardana, recepció a la Paeria, visita al museu, posteriorment dinar de germanor al complexe esportiu Racó d´en Pep. La ciutat de Lleida no acull aquesta trobada des de l´any 1987. Podeu consultar més informació sobre aquesta trobada a dins els calendari de curses d´abril. Informació facilitada per AVALL (Associació de Veterans Atletes de Lleida)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.