Ríos aconsegueix el subcampionat estatal de cros i es guanya la plaça per al mundial

0
426

José Ríos (Adidas) va obtenir el subcampionat estatal de cros, un esglaó més respecte a l´última edició, i es va guanyar de manera automàtica la classificació per al mundial de Dublín, que es disputarà d´aquí a quinze dies. El corredor de Premià de Dalt, resident a Argentona, va demostrar que travessa un bon moment i va ser el gran animador dels primers quilòmetres i el principal responsable de la selecció definitiva. Ríos, però, no va poder respondre a l´atac demolidor de Chema Martínez, que es va desfer dels rivals i del màxim favorit, Alberto García, a partir del novè quilòmetre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.