Josep Lluís Blanco s´instal·la en l´elit amb un segon lloc brillant en l´estatal de cros curt

0
2125

L´atleta gironí Josep Lluís Blanco va revelar-se ahir com una nova figura de l´atletisme estatal i es va instal·lar de manera definitiva en l´elit després d´aconseguir de manera brillant el subcampionat estatal de cros curt a Vitòria. Blanco va mostrar un estat de forma excepcional i només es va rendir davant l´intractable Antonio Jiménez Pentinel. El segon lloc té un mèrit extraordinari, perquè el va aconseguir en una prova en què no va faltar ningú. Blanco va superar atletes del nivell d´Isaac Viciosa, Fermín Cacho i Reyes Estévez, i va assegurar-se una plaça per al mundial de cros curt de Dublín (Irlanda). L´èxit gironí es va completar amb un altre subcampionat estatal per a la vidrerenca Gemma Masnou en categoria promesa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.