Diversos atletes olímpics participaran ´Carrera Científica´

0
510

Diversos atletes espanyols que han participat en diverses proves en Jocs Olímpics participaran dissabte que ve en la catorzena edició de la ´Carrera Científica´ de Barcelona, organitzada per l´Hospital de Sant Pau de Barcelona. Un dels al·licients de la prova serà la reaparició de Marcos Cepeda, olímpic en la prova de 3000 metres obstacles, després d´haver superat una leucèmia. Al seu costat estaran en la línia de sortida altres esportistes olímpics com José Manuel Abascal, Valentí Massana, Encarna Granados, Eva Pérez, Mari Cruz Díaz, Andreu Ballbé o Nacho Cáceres. Un dels objectius d´aquesta carrera és promoure l´esport com a prevenció de malalties cardiovasculars, pel que els resultats obtinguts en la prova serviran de base per un estudi pioner que pretén determinar si l´exercici físic és també beneficiós pels qui han sofert un infart.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.