Els atletes tarragonins guanyen 18 medalles en el català júnior, juvenil, cadet i infantil en pista coberta

0
1185

“Els atletes de les comarques tarragonines es van emportar un total de 18 medalles en els campionats de Catalunya júnior, juvenil, cadet i infantil en pista coberta que es van disputar el cap de setmana passat a Vilafranca del Penedès. En la categoria júnior, en què només es disputaven les proves de 1500 m i 3000 m, el torrenc Mohamed El Nasri (Agrupació Atlètica Catalunya) va guanyar la medalla d´argent en els 3000 metres llisos amb un temps de 8:48,10 que només va poder superar Carles Riba (FC Barcelona), amb una marca de 8:45,65. En categoria juvenil, Roger Jardí (Reus Ploms) es va emportar l´or en els 400 m i Jordi Raval (Nàstic) i Hakim El Yaakoubi (UD Torredembarra), l´argent, en els 60 metres tanques i en els 1.500, respectivament. Els darrers podis van ser els bronzes de Carles Doz (Ploms) en els 400 m, de Jordi Raval en els 200 m, i de Berta Matas (Ploms) en el salt d´alçada. En categoria cadet, Enrique Carrasco (UDT) es va emportar dues medalles d´or, en el llançament de pes i en els 60 m llisos, i Maica Ruiz (UDT) també va ser primera en el salt de llargada. Marta Bernad (UDT) es va emportar l´argent en els llançament de pes femení, i Ivan Benítez (Nàstic), el bronze en aquesta mateixa especialitat. Per últim, en la categoria cadet, Arnau Carulla (UDT) en els 1.000 metres i Àngels Benaiges (CN Tortosa) en els 600 m van obtenir el primer lloc. Jonathan Ribé (Ploms) va ser segon en els 300 m; Marta Curto (CN Tortosa), en els 3.000 m; Alba Ferrez (Nàstic) en els 600 m; i Andrea Estelles, en els 60 m. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.