Els atletes tarragonins guanyen 18 medalles en el català júnior, juvenil, cadet i infantil en pista coberta

0
969

“Els atletes de les comarques tarragonines es van emportar un total de 18 medalles en els campionats de Catalunya júnior, juvenil, cadet i infantil en pista coberta que es van disputar el cap de setmana passat a Vilafranca del Penedès. En la categoria júnior, en què només es disputaven les proves de 1500 m i 3000 m, el torrenc Mohamed El Nasri (Agrupació Atlètica Catalunya) va guanyar la medalla d´argent en els 3000 metres llisos amb un temps de 8:48,10 que només va poder superar Carles Riba (FC Barcelona), amb una marca de 8:45,65. En categoria juvenil, Roger Jardí (Reus Ploms) es va emportar l´or en els 400 m i Jordi Raval (Nàstic) i Hakim El Yaakoubi (UD Torredembarra), l´argent, en els 60 metres tanques i en els 1.500, respectivament. Els darrers podis van ser els bronzes de Carles Doz (Ploms) en els 400 m, de Jordi Raval en els 200 m, i de Berta Matas (Ploms) en el salt d´alçada. En categoria cadet, Enrique Carrasco (UDT) es va emportar dues medalles d´or, en el llançament de pes i en els 60 m llisos, i Maica Ruiz (UDT) també va ser primera en el salt de llargada. Marta Bernad (UDT) es va emportar l´argent en els llançament de pes femení, i Ivan Benítez (Nàstic), el bronze en aquesta mateixa especialitat. Per últim, en la categoria cadet, Arnau Carulla (UDT) en els 1.000 metres i Àngels Benaiges (CN Tortosa) en els 600 m van obtenir el primer lloc. Jonathan Ribé (Ploms) va ser segon en els 300 m; Marta Curto (CN Tortosa), en els 3.000 m; Alba Ferrez (Nàstic) en els 600 m; i Andrea Estelles, en els 60 m. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.