Els atletes gironins guanyen dues medalles d´or, una de plata i vuit de bronze en el català juvenil i cadet en pista coberta

0
1413

Les cadets Jenny Serra (GEiEG), en triple, i Nina Sans (Girona CB), en pes, van ser les úniques atletes gironines que van guanyar les seves respectives proves en el campionat de Catalunya en pista coberta cadet i juvenil, que es va fer el cap de setmana passat a Vilafranca del Penedès. En juvenils, els gironins van aconseguir tres medalles de bronze, mentre que en cadets el botí va ser de dues medalles d´or, una de plata i cinc de bronze. En júniors es van disputar el 1.500 i el 3.000 metres (la resta de proves es disputaran el proper cap de setmana). En la primera distància, Bàrbara Ramon (Girona CB) va ser segona, mentre que Àngel Mullera (Lloret) es va haver de conformar amb un cinquè lloc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.