Aquest diumenge s´ha disputat el VII Cros Gran Premi Diputació de Barcelona

0
650

als terrenys de Torre Marimon de Caldes de Montbui, Malgrat les previsions de pluges fortes, finalment, la pluja no va fer acte de presencia i els corredors i corredores van poder gaudir del magnífic circuit pel mig del bosc. El fang que hi havia en algunes parts del circuit va ajudar a crear aquesta imatge de corredors embrutats que tots associem al cros, 240 corredors de 51 clubs diferents van participar en les 10 curses que es van celebrar al llarg del matí. Els tres primers classificats en categoria Sènior masculí van ser : Driss Laquaja, Josep Ma. Roselló i Lluís Mezquina. Driss Laquaja va sumar la seva quarta victòria en el Circuit Català de Cros i per tan es va endur els 3.005 EUR. Driss no va participar a les dues primers proves del Circuit però ha guanyat de forma consecutiva les quatre ultimes : Granollers, Sabadell, Cornellà i Caldes. El tercer classificat, Lluís Mezquina, també ha aconseguit la tercera plaça en el Circuit, per darrera de Pol Guillen. Mentre que la quarta plaça del Circuit és per Josep Ma. Roselló que a Caldes ha fet segon. En categoria Sènior femení les tres primeres classificades van ser : Judit Pla Roig, Ester Solcra Genaro i Eva Jiménez Martos. Judit Pla s´emporta també els 3.005 EUR de premi com a primera classificada del Circuit Català després de les seves victòries a Vic, Manresa i Caldes i el seu segon lloc de Granollers. Eva Jiménez, tercera a Caldes, també ha quedat tercera al Circuit Català, per darrera de Isabel Eizmendi. La prova va comptar amb la presencia del campió de Catalunya en la categoria Promesa masculí, David Bernardo, que va fer segon darrera d´Alberto Ramírez. Les classificacions senceres i algunes fotos es poden consultar a www.diba.es/cros. Gràcies a tots per la vostre participació i fins l´any vinent,

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.