CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

0
565

Maria Vasco i José Antonio González campions, Aquest diumenge s’ha celebrat el LXXè Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica Individual, conjuntament amb el IIn Gran Premi de Marxa de Rubí – Trofeu Ramon Batalla, S’han desenvolupat les curses en un circuit pla al Polígon de la Llana a la vora de la riera de Rubí. Maria Vasco ha revalidat el títol autonòmic en aquesta distància de 20 km en ruta amb un registre de 1h 31´17´. En segon lloc ha quedat situada la Beatriu Pascual (JA Sabadell) que amb el registre de 1h 34’19” millora el Récord de Catalunya Promesa. En tercer lloc s’ha classificat l’Eva Pérez (Puma Chapín Jerez) amb 1h 35´23´. En categoria masculina, José Antonio González Gorbacho (AA Catalunya), s’ha proclamat Campió de Catalunya Absolut de 30 km, amb un registre de 2h 09’22”. En segon lloc ha entrat David Domínguez (Puma Chapín Jerez), 2h 10´12´, que no és atleta català i per tant no entra en la lluita per les medalles autonòmiques. En tercer lloc, i sots-campió català ha entrat José M. Rodríguez (FCB) amb 2h 10´22´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.