El dia 24 de març del 2002 es correrà la Marató de Barcelona

0
509

Coincidint amb el 25è aniversari de la seva primera edició, d´ençà del 1978, Aquest esdeveniment és la més nítida expressió de la voluntat i afany de MARATHON CATALUNYA, com a entitat esportiva creadora de la cursa, així com de l´Ajuntament de Barcelona i de la Federació Catalana d´Atletisme, com a organismes oficials d´inestimable i imprescindible col·laboració, per a aconseguir el reconeixement de tal manifestació atlètica, com correspon a la tradició esportiva de la ciutat de Barcelona, que entre molts i reconeguts mèrits té el d´haver estat seu olímpica l´any 1992. Cobert aquest primer quart de segle, el nostre propòsit és aconseguir l´organització d´una cursa exemplar, entre les múltiples i variades possibilitats d´aquesta bella ciutat. Animem i convoquem tots els amants d´aquesta disciplina esportiva, perquè hi participin el pròxim 24 de març del 2002, en l´esperança que obtindran la deguda satisfacció pel seu meritori esforç.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.