CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

0
640

Aquest diumenge, organitzat pel Consell Esportiu de la Selva, s’ha celebrat l’edició número 82 del Campionat de Catalunya de Cros, i la quarta del Campionat de Catalunya de Cros Curt, en el marc del 23è Cros de Santa Coloma de Farners, Ha estat una esplèndida matinal atlètica amb més d’un miler d’atletes en les curses que s’han disputat en un circuit molt dur en un marc impressionant com és el Parc de San Salvador de Santa Coloma de Farners. En el campionat absolut d’homes, Juan José Gómez ha guanyat amb una gran diferència sobre tots els seus rivals, seguit del veterà Juan Ramon Moya. La modalitat de cros curt ha estat més emocionant, ja que no s’ha decidit el guanyador fins a l’esprint final on Pol Guillem s’ha imposat a José Lluís Blanco en els últims metres. En categoria femenina la Jacqueline Martín ha revalidat el seu títol i suma així la seva cinquena victòria al campionat autonòmic. En la modalitat de cros curt, la victòria ha estat per la viguetana Eva Jiménez. Resultats Masculíns Absolut (11.500 metres) 1. Juan José Gómez (Adidas) 2. Juan Ramon Moya (CAV Andorra) 3. Àngel Valderrama (FILA DC) Cros Curt (5.200 metres) 1. Pol Guillem (FCB) 2. Josep Lluís Blanco (Puma Jerez) 3. Carlos Casero (FILA DC) Promesa (11.500 metres) 1. David Bernardo (CA Olesa) 2. Guillem Pallejà (CA Manresa) 3. Albert Ramírez (Ripollet) Júnior (7. 300 metres) 1. Orio Cascallo (Integra 2) 2. Mohamet El Nasri (AAC) 3. Carlos Cera (JA Montcada) Juvenil (6.200 metres) 1. Jordi Calvet (FCB) 2. Roger Camp (FCB) 3. Albert Domenech (Dominiques) Resultas Femenins Absolut (7.300 metres) 1. Jacqueline Martín (FCB) 2. Silvia Muntaner (FCB) 3. Judit Pla (Integra 2) Cros Curt (3.100 metres) 1. Eva Jiménez (CA Vic) 2. Meritxell Bonet (Integra 2) 3. Anna Bové (Integra 2) Promesa (7.300 metres) 1. Gemma Masnou (JA Sabadell) 2. Vinyet Noguero (Integra 2) 3. Llívia Puig (Ripollet) Júnior (5.200 metres) 1. Míriam Ortíz (Integra 2) 2. Maria Carbó (Integra 2) 3. Bàrbara Ramon (Girona CB) Juvenil (4.100 metres) 1. Lídia Rodríguez (Ripollet UA) 2. Núria Puig (Ripollet UA) 3. Alba Martínez (CA Manresa)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.