VII Cros Gran Premi Diputació de Barcelona

0
606

El VII Cros Gran Premi Diputació de Barcelona , que es celebra el dia 17 de febrer, ja té les seves inscripcions obertes, Aquest any torna a ser la prova final del Circuit Gran Premi Català de Fons i per tant es decidirà a qui van a parar la gran quantitat de premis establerts, 3000 EUR pels primers classificats , Com en les seves sis edicions anteriors aquest Cros es celebra als terrenys de la Torre Marimon a Caldes de Montbui. Continuem mantenint el mateix circuit pel mig del bosc dels darrers anys perquè sabem que resulta molt entretingut pels corredors. Per tercer any consecutiu utilitzarem chips (www.yellowchip.com) per agilitar el control dels corredors a l´arribada i facilitar les classificacions als clubs o mitjans de comunicació que les sol·licitin. les classificacions estaran disponibles a la web 24 hores després de la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.