Mari Vasco guanya els 5000 m marxa de Viladecans 2002

0
380

Magnifica matinal atlètica a Viladecans, Un any més s’ha celebrat al Parc Torre Roja de Viladecans, el XVI Gran Premi de Marxa Atlètica de Viladecans, Mari Vasco s’ha imposat amb 21,38 min, a les seves rivals atlètiques Encarna Granados amb 21,46 i Eva Mª Pérez Trujillo amb 22,31, destaquem l´actuació de la Promesa local Beatriu Pascual de la JA Sabadell, com a 4ª classificada absoluta amb un temps de 22,50. A la prova masculina de 10000 m, el guanyador ha estat Juan Manuel Molina del C.A. Cofrucieza (Murcia) amb un temps de 40.55 min seguit de molt a prop per J.A. González de la A.A. Catalunya-UBAE amb 21.46 min i el tercer classificat a meta ha estat el Josep M. Rodríguez del F.C. Barcelona. Bon temps i temperatura ideal per la practica esportiva. Circuit ple de públic.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.