LA FCA INAUGURA EL NOU LOCAL SOCIAL

0
565

Aquest dilluns 28 de gener s’ha fet l’acte d’inauguració del nou local social de la Federació Catalana d’Atletisme, així com la presentació de la nova imatge corporativa, Ara, la Federació Catalana d’Atletisme es troba situada al Carrer Trafalgar número 12, entresol 2a, deixant d’aquesta manera l’antiga seu de Pau Claris. La Federació Catalana d’Atletisme va ser fundada al 1.915 i el seu primer domicili social es trobava al Passeig de Gràcia de Barcelona. Després d’uns anys de diversos canvis, la federació va ocupar el local de Pau Claris des de l’any 1.939 fins ara. L’actual Junta Directiva de la FCA ha apostat fort per una modernització de la federació i amb aquesta nova seu es dóna un important salt qualitatiu, tant des del punt de vista de condicions de treball, com d’imatge i de noves possibilitats. La nova seu disposa de 350 metres quadrats que permeten una bona ubicació del personal administratiu, amb una important millora en aspectes d´ofimàtica i mobiliari. Però destaquen nous espais com una Sala d’Actes de 60 metres quadrats que permetrà fer presentacions, cursets i diferents actes en la mateixa federació. També disposa de Sala de Juntes i d´una Sala per a la nova Fundació que es posarà en marxa en breu, una vegada sigui aprovada per l’Assemblea. La Fundació s’ocuparà d’aspectes culturals, arxius documentals i didàctics. Per últim destacarem també la compra d’un nou Video-Finish d’última generació que s’adapta a les recents reglamentacions de la IAAF i compatible amb sistemes informàtics.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.