Josep Lluís Blanco és 29è a Lasarte en un cros amb un ritme vertiginós

0
1660

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco (Puma Chapín Jerez) es va haver de conformar amb el 29è lloc en el cros internacional de Lasarte, marcat per la intensa calor (22 graus), Blanco es va enfonsar en els últims quilòmetres d´una prova que es va fer a un ritme frenètic i va cobrir els 10 quilòmetres del recorregut amb un temps de 32:05. El tanzà John Yuda va sorprendre el gran favorit el kenyà Abraham Chebili i es va adjudicar la victòria amb un nou rècord de la prova (28:44). La segona posició va ser per al kenyà Luke Kipkosgei (29:12) i el seu compatriota Chebili va entrar tercer (29:19). El millor atleta estatal va ser el gallec Alejandro Gómez, amb un meritori sisè lloc i un temps de 29:45. Blanco té previst descansar el cap de setmana vinent i encara no ha decidit si el 10 de febrer participarà en el campionat de Catalunya de cros que es farà a Santa Coloma de Farners o en el cros internacional de Cáceres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.