MItja marató ´Pont de Goi- La Calçotada

0
432

Benvolguts amics, Estem preparant la Ia edició de la MItja marató ´Pont de Goi- La Calçotada´ (Antiga Mitja marató de l´Alt Camp), aleshores la data prevista és el proper dia 28 d´abril, L´objectiu és realitzar una gran festa, on estem aconseguint la col·laboració dels ajuntaments per on passa la nostra prova, com també de l´ajut de l´hosteleria de casa nostra, amb això es regalaran nombroses calçotades en metes volants, es faran una calçotada a un preu molt popular, i nombrosos premis vinculats a la nostra terra, tot i que estem en marxa i encara esperem sorpreses.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.