Circuit Gran Premi Català de Cros – XVI CROS CIUTAT DE CORNELLÀ

0
334

Jacqueline Martín i Driss Lakhouaja ha estat els guanyadors absoluts del Cros de Cornellà, El Futbol Club Barcelona s’ha proclamat Campió de Catalunya de Clubs tant en la categoria masculina com en la femenina. Resultats: Homes 1. Driss Lakhouaja (Fila D. Catalán) 2. Lluís Mezquida (FCB) 3. Ricard Fernandez (FCB) 4. Carles Castillejo (Integra 2) 5. Miguel Anel Pinto (AA Catalunya) Dones 1. Jacqueline Martín (FCB) 2. Silvia Muntané (FCB) 3. Judit Pla (Integra 2) 4. Isabel Eizmendi (FCB) 5. Meritxell Calduch (CA Manresa) Ct. Clubs Homes 1. Futbol Club Barcelona 2. FILA Domingo Catalán 3. Integra 2 Dones 1. Futbol Club Barcelona 2. Integra 2 3. C.A: Manresa

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.