A tots el corredors/es de la III SANT SILVESTRE BARCELONESA

0
440

Referent als problemas que hem patit en el registre dels temps d’arribada, com per exemple els temps malament enregistrats o atletes que no han sortit classificats, quan han passat efectivament per la línea de arribada, volem dir que l’empresa contractada aquest any per l’organització de la Sant Silvestre Barcelonesa, per a desenvolupar aquesta tasca ha estat THUNAR ESPORTS, SL, amb el sistema de xip anomenat CRONO XIP, Per tan, aquesta empresa és la RESPONSABLE de totes les incidències en el cronometratge i en la composició de la classificacio final, Els interessats en fer qualsevol reclamació referent aquestes anomalies ho poden fer directament a l’empresa THUNAR ESPORTS, SL. (e-mail info@thunar.com) L’Organització ha tingut que publicar aquesta classificació i en aquests moments és la definitiva fins que l’empresa THUNAR ESPORTS SL no solventi aquests problemes, Demanem disculpes a tots els atletes participants que hagin patit aquestes incidències, per problemas aliens a la nostra organització.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.