A tots el corredors/es de la III SANT SILVESTRE BARCELONESA

0
535

Referent als problemas que hem patit en el registre dels temps d’arribada, com per exemple els temps malament enregistrats o atletes que no han sortit classificats, quan han passat efectivament per la línea de arribada, volem dir que l’empresa contractada aquest any per l’organització de la Sant Silvestre Barcelonesa, per a desenvolupar aquesta tasca ha estat THUNAR ESPORTS, SL, amb el sistema de xip anomenat CRONO XIP, Per tan, aquesta empresa és la RESPONSABLE de totes les incidències en el cronometratge i en la composició de la classificacio final, Els interessats en fer qualsevol reclamació referent aquestes anomalies ho poden fer directament a l’empresa THUNAR ESPORTS, SL. (e-mail info@thunar.com) L’Organització ha tingut que publicar aquesta classificació i en aquests moments és la definitiva fins que l’empresa THUNAR ESPORTS SL no solventi aquests problemes, Demanem disculpes a tots els atletes participants que hagin patit aquestes incidències, per problemas aliens a la nostra organització.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.