La RFEA i Vodafone amplien el seu contracte de patrocini durant altres tres anys més, fins a 2004

0
557

La Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA) i la companyia de telefonia mòbil Vodafone firmaran dijous vinent, a partir de tres qurts d´una, en els locals de la RFEA, una ampliació del contracte de patrocini que uneix a totes dues entitats des de 1999 per altres tres anys. D´aquesta manera, la federació i Vodafone prolongaran la seva col·laboració durant les temporades de 2002, 2003 i 2004. Els encarregats de rubricar el nou contracte seran el president de la RFEA, José María Odriozola, i el conseller delegat d´aquesta empresa de telefonia mòbil, Jhon de Wit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.