Joan Ramon Muñoz (GA Lluïsos) trenca la supremacia africana en el cros de Mataró

0
409

El lleidatà Joan Ramon Muñoz, des d´aquesta temporada en les files del GA Lluïsos, es va emportar la victòria en el cros de Mataró i va posar fi a la supremacia dels atletes africans, que s´havien emportat la victòria en les set últimes edicions de la prova. Muñoz va exercir la seva superioritat al final de la penúltima volta d´un total de cinc , quan es va desempallegar de l´algerià resident a Canet Ahmed Boulahia (FC Barcelona). La prova va tenir un important color maresmenc, ja que la tercera i quarta places van ser, respectivament, per al premianenc Carlos Casero i el mataroní Enrique Luque, tots dos del Fila. Laura Rosell (Integra2) va vèncer en la prova femenina al davant de la local Marcela Sánchez (Fila).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.