IV Duatló de Muntanya Ciutat de Mataró

0
471

El proper diumenge día 27 de Gener es celebrarà la IV Duatló de Muntanya Ciutat de Mataró, novament Campionat de Catalunya de la especialitat, Organitza la Secció de Triatló del Centre de Natació Mataró, amb el Patronat d´esports, i la Federació Catalana de Triatló. La cursa es celebrarà en les immediacions del Estadi municipal d´atletisme i començarà a les 9,30h. Les distancies a cobrir son 4.5 km de cursa a peu, 15 en bicicleta de Muntanya, i 2,2 km finals de cursa a peu. Aquesta nova edició millora la espectacularitat de la prova, ja que els participants passaran varies vegades per la zona on es pot asseure el públic. La bicicleta de Muntanya es fa tota per pistes del Parc Natural del Corredor. En la passada edició es van arribar a 287 inscrits, i en aquesta edició s´espera augmentar aquesta xifra fins a un màxim de 400 participants. Després de la cursa hi haurà entrega de premis, sorteig, i botifarrada per tots els participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.