CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

0
457

Aquest diumenge al matí, a la Rambla de Badalona, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica de 20 km masculí i 10 km femení, conjuntament amb l’XIè Trofeu de Marxa Ciutat de Badalona, En categoria femenina el títol ha estat per l´Encarna Granados que ha donat la sorpresa imposant-se amb un temps de 44’58”a Maria Vasco per 45’30 la medallista olímpica, En tercer lloc ha arribat Eva Pérez, En categoria masculina ha guanyat Francisco Fernández “Paquillo” amb un temps de 1:23’30”, seguit de Juan Manuel Molina amb 1:24’40”, En tercer lloc i primer català, per tant es proclama així Campió de Catalunya, ha entrat José Manuel Rodríguez amb 1:27’00”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.