La final dels JEEC de Girona canvia de data i es farà el 3 de març per no coincidir amb l´estatal de clubs

0
1481

La final dels Jocs Esportius i Escolars de Catalunya de cros que tindrà lloc al complex esportiu del GEiEG a Palau (Girona) es farà una setmana més tard del que estava programat inicialment, La data fixada era el 24 de febrer, però la coincidència amb l´estatal de clubs de cros de Jerez ha provocat que s´ajorni fins al 3 de març, La possibilitat que els atletes del 85 participin en l´estatal de clubs generava un problema d´incompatibilitat per a la disputa dels dos cros el mateix dia. Per aquest motiu, en la reunió que es va fer dimecres passat entre representants de l´UFEC, la federació catalana i el Consell Esportiu del Gironès, es va decidir passar al 3 de març la final dels JEEC de cros. Un total de 1.500 atletes, dividits en quatre categories, seran a Girona. Benjamins, alevins, infantils i atletes del 85-86-87 formen el cartell de la competició. En aquesta última categoria, els vuit primers es classificaran per a l´estatal de la Joventut mentre que el primer infantil participarà en l´estatal escolar de cros en la categoria de centres d´ensenyament. També ho faran els 4 primers de la classificació individual que no estiguin en l´equip campió de centres d´ensenyament. El Consell Esportiu del Gironès ja està treballant en el circuit. La intenció és aprofitar que el dia 3 de març no hi ha competició de rugbi per fer passar el recorregut per dins el terreny de joc. D´aquesta manera, el públic tindria més visibilitat i s´evitaria haver de passar per la zona de bosc. Aquest serà la quarta vegada que la final dels JEEC es fa a la província de Girona, després de Riudellots, Palamós i Castelló d´Empúries.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.