La final dels JEEC de Girona canvia de data i es farà el 3 de març per no coincidir amb l´estatal de clubs

0
1214

La final dels Jocs Esportius i Escolars de Catalunya de cros que tindrà lloc al complex esportiu del GEiEG a Palau (Girona) es farà una setmana més tard del que estava programat inicialment, La data fixada era el 24 de febrer, però la coincidència amb l´estatal de clubs de cros de Jerez ha provocat que s´ajorni fins al 3 de març, La possibilitat que els atletes del 85 participin en l´estatal de clubs generava un problema d´incompatibilitat per a la disputa dels dos cros el mateix dia. Per aquest motiu, en la reunió que es va fer dimecres passat entre representants de l´UFEC, la federació catalana i el Consell Esportiu del Gironès, es va decidir passar al 3 de març la final dels JEEC de cros. Un total de 1.500 atletes, dividits en quatre categories, seran a Girona. Benjamins, alevins, infantils i atletes del 85-86-87 formen el cartell de la competició. En aquesta última categoria, els vuit primers es classificaran per a l´estatal de la Joventut mentre que el primer infantil participarà en l´estatal escolar de cros en la categoria de centres d´ensenyament. També ho faran els 4 primers de la classificació individual que no estiguin en l´equip campió de centres d´ensenyament. El Consell Esportiu del Gironès ja està treballant en el circuit. La intenció és aprofitar que el dia 3 de març no hi ha competició de rugbi per fer passar el recorregut per dins el terreny de joc. D´aquesta manera, el públic tindria més visibilitat i s´evitaria haver de passar per la zona de bosc. Aquest serà la quarta vegada que la final dels JEEC es fa a la província de Girona, després de Riudellots, Palamós i Castelló d´Empúries.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.