La final comarcal de cros dels jocs escolars reunirà uns 200 atletes a Calella

0
510

La final comarcal de cros dels jocs escolars del Maresme, que es disputarà aquest diumenge al matí a Calella, reunirà uns 200 atletes, Els organitzadors han manifestat que actualment hi ha 200 inscrits i que finalment seran uns 180 els atletes participants, com en les darreres edicions, La competició s´iniciarà a les deu del matí i finalitzarà cap a les 12 del migdia. Per poder participar en aquesta final comarcal, els atletes tenen que haver participat en tres dels cros puntuables que s´han fet durant la temporada. Els deu primers classificats de cada categoria, més dos atletes escollits pel comitè tècnic, es classificaran per a la final territorial. Aquesta final territorial es farà el proper 3 de febrer a Vilanova, mentre que la final catalana es disputarà a Girona. Les categories que es disputaran el títol comarcal són la benjamina, l´alevina, la infantil i la cadet, tant masculines com femenines. En aquest cros Ciutat de Calella també hi haurà dues curses de la categoria prebenjamina, fora del campionat comarcal. Les curses es disputaran en un circuit situat a la part alta de la riera Capaspre, i depenent de les categories es faran diverses voltes al circuit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.