El tradicional cros de Sant Sebastià a Sabadell fa 41 anys

0
363

Una de les proves de cros més tradicionals a Catalunya es el cros de Sant Sebastià a Sabadell que ha fet enguany la 41ena edició. Sabadell cuna de grans fondistes, Carme Valero, bicampiona mundial, la més famosa, reuneix cada any una gran participació al seu cros a totes les categories desde els prebenjamins de 7 anys fins els veterans i tots gaudeixen d´un circuit al centre de la ciutat, ideal per a la pràctica d´aquests tipus de curses. Resultats complets a Internet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.