COMENÇA LA PISTA COBERTA 2002

0
637

Aquest cap de setmana, 12 i 13 de gener, comença la temporada de pista coberta a Vilafranca del Penedès amb la celebració de les primeres jornades del Gran Premi Absolut de Pista Coberta, el Campionat de Catalunya de Clubs-sub-20, i una jornada de promoció amb el control cadet i juvenil. Durant els mesos de gener i febrer, tots els caps de setmana es celebren competicions a Vilafranca del Penedès. La temporada disposa de sis jornades de Gran Premi, els diferents campionats autonòmics per categories i de clubs i les jornades de promoció en categories de cadet i juvenil. Com a cita més important, la pista coberta catalana té la celebració del Campionat de Catalunya Absolut el 3 de febrer. Així com l’organització del Campionat d’Espanya Promesa el 9 i 10 de febrer. A nivell estatal destaca el Campionat d’Espanya Absolut a Sevilla els dies 16 i 17 de febrer. La culminació de la temporada de pista coberta arriba el primer cap de setmana de març amb el Campionat d’Europa Absolut a Viena (Àustria).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.