COMENÇA LA PISTA COBERTA 2002

0
439

Aquest cap de setmana, 12 i 13 de gener, comença la temporada de pista coberta a Vilafranca del Penedès amb la celebració de les primeres jornades del Gran Premi Absolut de Pista Coberta, el Campionat de Catalunya de Clubs-sub-20, i una jornada de promoció amb el control cadet i juvenil. Durant els mesos de gener i febrer, tots els caps de setmana es celebren competicions a Vilafranca del Penedès. La temporada disposa de sis jornades de Gran Premi, els diferents campionats autonòmics per categories i de clubs i les jornades de promoció en categories de cadet i juvenil. Com a cita més important, la pista coberta catalana té la celebració del Campionat de Catalunya Absolut el 3 de febrer. Així com l’organització del Campionat d’Espanya Promesa el 9 i 10 de febrer. A nivell estatal destaca el Campionat d’Espanya Absolut a Sevilla els dies 16 i 17 de febrer. La culminació de la temporada de pista coberta arriba el primer cap de setmana de març amb el Campionat d’Europa Absolut a Viena (Àustria).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.