Natàlia Rodríguez aspira al guardó d´atleta de l´any i Castells guanyarà el títol júnior

0
440

La Federació Espanyola d´Atletisme va anunciar que la migfondista de Torreforta Natàlia Rodríguez és una de les tres atletes que aspiren al guardó de millor atleta de l´any, Les altres dues esportistes que aspiren a recollir el premi dissabte vinent a Valladolid són Marta Domínguez i Niurka Montalvo. Rodríguez va guanyar durant el 2001 el títol estatal dels 1.500 metres, va obtenir el subcampionat europeu sub-23 de la distància i va ser sisena en el mundial d´Edmonton, completant una actuació excepcional. Montalvo, per la seva banda, va guanyar el bronze en salt de llargada en el mundial a l´aire lliure i en el de pista coberta. La gran favorita, però, és la palentina Marta Domínguez, subcampiona mundial al Canadà en els 5.000 metres. La llançadora de Torredembarra Berta Castells, per la seva banda, rebrà dos reconeixements. En primer lloc serà nomenada millor atleta júnior femenina de l´any després de completar una temporada increïble medalla de plata en el mundial juvenil i bronze en l´europeu júnior i també obtindrà un dels premis per haver batut el record estatal de martell amb un llançament de 63,11 metres. Escalona, revelació L´entrenador de Natàlia Rodríguez, Miguel Escalona, rebrà el guardó com a entrenador revelació de l´any, un reconeixement a la tasca que ha fet amb l´atleta tarragonina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.