Blanco no se sent còmode en el cros d´Amorebieta i només pot ser 35è

0
433

El lloretenc Josep Lluís Blanco (Puma) no va poder obtenir un resultat brillant en el cros d´Amorebieta i finalment va acabar 35è en una prova marcada pel seu llarg recorregut (10700 m) i pel domini dels atletes africans, Blanco va sortir al capdavant, fidel al seu comportament habitual, però només va resistir el ritme dels capdavanters en els dos primers quilòmetres. A partir de mitja cursa, però, va tenir clar que només podria acabar si afluixava. Finalment va acabar 35è, amb 35:52, a quatre minuts del guanyador i amb problemes derivats d´una fasciïtis plantar que li ha impedit fer entrenament de fons. Afortunadament, el fang va afectar més aviat poc els atletes, que van córrer sobre un terreny més fàcil. El cap de setmana vinent, el selvatà disputarà el cros d´Haro, i el 20 de gener, el cros de Valladolid. El kenyà Julios Nyamu va ser el guanyador del cros, amb 31:41. A deu segons va entrar el seu compatriota Benjamin Limo, i a 32 segons, Daniel Gachara. El primer atleta no africà va ser el britànic Karl Keska (32:19), seguit d´Alejandro Gómez (32:21) i de José Manuel García (32:22). Susan Chepkemei, guanyadora femenina amb 22:27, també va encapçalar un podi kenyà, amb la francesa Moroianu en quart lloc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.