Pol Guillem i Eva Sanz, guanyadors de la tercera edició

0
535

Els atletes locals Pol Guillem (FC Barcelona) i Eva Sanz (Fila Domingo Catalán) han aconseguit la victòria en la tercera edició de la Sant Silvestre barcelonina que s´ha disputat avui sobre deu quilòmetres amb inici i final al Port Olímpic de la Ciutat Comtal i més de 2800 participants, Guillem ha marcat un crono de 29:16 i ha batut en els metres finals el marroquí establert a Badalona Driss Lakouhaja per menys d´un segon, La tercera posició ha estat per a Francisco Javier Cortes Huete, després que aquest trio dominés la carrera des de la sortida, Només Jose María Roselló els ha inquietat en alguns moments de la prova, encara que després ha estat superat pel marroquí Moustafa Youness, que finalment ha estat quart per davant del kenyà Philipe Kipcoech, cinquè a gairebé mig minut del guanyador. Al final, Guillem ha comentat que sabia de les seves possibilitats de victòria sempre que fos capaç d´aguantar el ritme dels seus companys de carrera. ´Si arribàvem junts, tenia moltes opcions´, ha comentat. En dones, Eva Sanz no ha tingut rival. Ha dominat des del principi i ha tret un avantatge de 23 segons a la segona classificada, Rosa Morató. Sanz ha indicat a la conclusió que la seva intenció és preparar amb garanties la pròxima marató de Rotterdam i obtenir una marca que li permeti participar en l´Europeu de l´especialitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.