Aquest any canvia el recorregut i distància de la Sant Silvestre de Lleida, degut a la neu que encara tenim a alguns punts de la ciutat.

0
1472

Degut a la darrera nevada i al fet que tota la canalització continua coberta per la neu, i els accessos a la mateixa estan gelats, hem decidit retallar el recorregut de la Cursa Atlètica de manera que en arribar a Francesc Macià, s´anirà cap a l´Avinguda del Segre i carrer General Brito, enlloc d´anar cap a l´Avinguda de Blondel, Alcalde Areny, Pont de la N II, Canalització, Camí de Grenyana, Avinguda Tarradellas i Pont Vell (aquests carrers quedaran eliminats del recorregut aquest any), D´aquesta manera, tot el recorregut restant queda lliure de neu i de gel (en principi) però també queda reduit a la meitat, és a dir, 5 km, enlloc dels 10 km previstos. Més informació a: www.atletisme.com/lleida

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.