Aquest any canvia el recorregut i distància de la Sant Silvestre de Lleida, degut a la neu que encara tenim a alguns punts de la ciutat.

0
1196

Degut a la darrera nevada i al fet que tota la canalització continua coberta per la neu, i els accessos a la mateixa estan gelats, hem decidit retallar el recorregut de la Cursa Atlètica de manera que en arribar a Francesc Macià, s´anirà cap a l´Avinguda del Segre i carrer General Brito, enlloc d´anar cap a l´Avinguda de Blondel, Alcalde Areny, Pont de la N II, Canalització, Camí de Grenyana, Avinguda Tarradellas i Pont Vell (aquests carrers quedaran eliminats del recorregut aquest any), D´aquesta manera, tot el recorregut restant queda lliure de neu i de gel (en principi) però també queda reduit a la meitat, és a dir, 5 km, enlloc dels 10 km previstos. Més informació a: www.atletisme.com/lleida

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.