XXIII CROS VILA D´OLESA- II CROS CURT SOLVAY i XVI CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VETERANS

0
631

Raquel Parrado (AA CATALUNYA) i Juan Ramon Muñoz (G LLUISOS) han guanyat el XXII CROS, Lidia Rodriguez( RUA) i Carlos Casero (FILA DCFC), ho han fet al II CROS CURT, Montse Bergada (CASTELLAR) i Juan A. Donay (JASabadell), han encapçalat les curses de veterans, proclamantse campions de Catalunya, al primera categoria. 1179 inscrits i 609 CLASSIFICATS!!!, estem molt agraíts al participants i als acompanyants. Permeteume que alimenti una mica el meu ego resumint l´organitzacio iparticipació, amb les ratlles del e-mail que acabo de rebre d´un bon amic, que per entes hi tinc en gran estima: ´El cros ha estat molt bé, ben organitzat, puntual, circuit perfecte, parking molt correcte i em sembla que ja pots demanar un Campionat de Catalunya, analitzant la sortida que potser es fa estreta massa ràpid si corra molta gent, pero segur que té facil solució.´ Moltes gracies a tots. Ah!, no puc posar-hi les classificacions per equips donat que tinc desmontat el segon ordinador. Al XXII cros ha guanyat la J. A. Sabadell seguit del C. Atletisme Olesa. La distancia Senior son 9350 m.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.