Gregori Rojo es jubila com a entrenador d´alt nivell atlètic

0
601

Parlar de Gregori Rojo és parlar de més de 60 anys d´història de l´atletisme espanyol i català, Com a atleta ho va ser tot, Fou Olímpic als Jocs de Londres l´any 1948, Campió i plusmarquista espanyol i Internacional en diferents ocasions. Com a entrenador un dels més grans d´Espanya. La seva gran popularitat va néixer arrel de les seves històriques confrontacions amb un altre gran atleta, Constantino Miranda i que arrossegaven a milers de ciutadans a presenciar els seus duels pels més cèntrics carrers de Barcelona. Gregori Rojo fou un autèntic ídol, acaparant els titulars de tots els mitjans de comunicació. Va despertar l´interès de tots cap al nostre esport i va marcar el camí que haurien de seguir els nous atletes, entre els quals em trobava jo mateix. Personalment, Gregori Rojo fou un referent que admirava i que sempre vaig voler imitar quan en els meus inicis atlètics els èxits no m´apareixien per cap banda. El seu exemple fou l´estímul que necessitava per continuar endavant. Amb el seu adéu voluntari, es tanca una pàgina d´or de la nostra historia atlètica, d´una època inoblidable i difícil marcada per una tràgica postguerra i que gràcies a aquells amants de l´atletisme, entre els quals hi figurava ell, el nostre esport no va deixar d´anar mai cap endavant. Moltes gràcies Gregori per la teva aportació al nostre esport i per ensenyar-nos en camí adequat. Et desitjo de tot cor que siguis molt feliç. Estic segur que a partir d´ara continuarem veient com, des del teu estimat F. C. Barcelona, segueixes aportant la teva experiència i els teus savis consells a aquest atletisme que tant estimes. Una abraçada molt forta,

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.