XXXVè CROS INTERNACIONAL ´CIUTAT DE GRANOLLERS´

0
714

Aquest diumenge 16 s’ha celebrat el Cros Internacional de Granollers amb clar domini dels atletes africans que han donat un gran nivell i espectacle, En un matí fred però que ha lluït molt el sol s’han disputat les curses en un circuit de 2500 metres, pràcticament tot de terra, i molt ben dissenyat, Com hem dit els atletes africans han encapçalat els primers llocs del podi, però en la lluita pel Gran Premi Català de Cros s’han donat uns resultats molt interessants que ofereixen més emoció al circuit. En categoria masculina ha guanyat James Kwalia de Kènia, seguit de Estepho Sego, també de Kènia. Els primers catalans han estat Francisco Javier Munuera (Integra2) que s’ha situat en cinquena posició, seguit del veterà Juan Ramon Muñoz (Lluïssos de Mataró) sisè, i Pol Guillem (FC Barcelona) setè. En dones, l’atleta etíop Tereza Johanes ha aconseguit la tercera victòria consecutiva en aquest cros internacional. En segon lloc s’ha situat Hawa Hussein de Tanzània. L’actuació catalana ha estat dominada per la Rosa Maria Morató (FC Barcelona) que ha quedat en quarta posició, seguida de Judit Pla (Integra 2) cinquena, i Isabel Eizmendi (FC Barcelona) sisena.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.