Blanco reapareixerà a Venta de Baños o Granollers

0
315

L´atleta de Lloret de Mar Josep Lluís Blanco (Puma Chapín), que fa poc va rebre el premi al millor esportista de la ciutat, ha decidit reaparèixer el proper cap de setmana en el cros internacional de Venta de Baños o en la prova puntuable per al gran premi de cros de la federació catalana que es farà a Granollers, on s´espera també una bona participació internacional, Blanco, que es recupera a Madrid d´una lesió que arrossega fa mesos al peu, intentarà arribar en forma al campionat estatal.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.