CIRCUIT GRAN PREMI CATALÀ DE CROS – XXXVIIIè CROS CIUTAT DE MANRESA

0
462

Pol Guillem (FCB) i Judit Pla (Integra2) es consoliden com a líders del Gran Premi amb les seves victòries a la capital del Bages. Tots dos atletes han repetit triomf a la segona prova del circuit , Més de 900 atletes ha participat en les diferents categories que es van disputat el diumenge al matí a Manresa, amb un magnífic circuit molt ampli i de terra, que facilitava la pràctica d’aquesta modalitat atlètica. En categoria femenina Isabel Eizmendi (FCB), Rosa Mª Morató (FCB) i Eva Jiménez (CA Vic) s’han situat en segon, tercer i quart lloc respectivament. En homes, han seguit a Pol Guillem, Carles Castillejo (Integra 2), Lluís Mezquida (FCB) i Àngel Valderrama (FILA DC).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.