CIRCUIT GRAN PREMI CATALÀ DE CROS – XXXVIIIè CROS CIUTAT DE MANRESA

0
545

Pol Guillem (FCB) i Judit Pla (Integra2) es consoliden com a líders del Gran Premi amb les seves victòries a la capital del Bages. Tots dos atletes han repetit triomf a la segona prova del circuit , Més de 900 atletes ha participat en les diferents categories que es van disputat el diumenge al matí a Manresa, amb un magnífic circuit molt ampli i de terra, que facilitava la pràctica d’aquesta modalitat atlètica. En categoria femenina Isabel Eizmendi (FCB), Rosa Mª Morató (FCB) i Eva Jiménez (CA Vic) s’han situat en segon, tercer i quart lloc respectivament. En homes, han seguit a Pol Guillem, Carles Castillejo (Integra 2), Lluís Mezquida (FCB) i Àngel Valderrama (FILA DC).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.