Cortés Huete és setzè al cros d´Alcobendas, en què Javier Munuera acaba en vintena posició

0
512

El badaloní Javier Cortés Huete va ser el 16è classificat en la vintena edició del Cros Internacional de la Constitución que es disputa a Alcobendas, El maratonià del Fila Domingo Catalán afrontava la prova madrilenya amb la intenció de comprovar el seu estat de forma amb vista a la seva primera marató de la temporada, que encara està pendent de confirmar, i va millorar el seu resultat en relació al cros de Sòria, en què va debutar en aquesta temporada amb un 25è lloc competint amb rivals del mateix nivell. Cortés Huete va ser 16è amb un temps de 31:07 i va entrar en el mateix grup del 13è, que va ser Jesús España amb 31:05. La pròxima prova prevista en el calendari del maratonià badaloní és el cros de Venta de Baños, que es farà el 16 de desembre. De la seva banda, el també badaloní Javier Munuera va ser 20è amb un registre de 31:45, imposant-se en l´esprint final al seu perseguidor, Antonio Martínez, per un marge de dos segons. «Em vaig trobar bé i també vaig millorar el meu resultat a Sòria tot i que només era un cros de preparació», va explicar l´atleta recentment renovat per l´Integra2. Munuera també té com a pròxim objectiu el cros de Venta de Baños, però té la vista fixada en el mundial que es farà al mes de març: «Vull intentar córrer el cros curt.» El kenyà Abraham Chebii va ser el millor a Alcobendas (29:30). Caballero, sisè a Milà El badaloní Javier Caballero, pel seu cantó, va brillar a la marató de Milà, aconseguint la sisena plaça amb un temps de 2h10:41, que suposa la seva millor marca personal en la distància.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.