Els grupistes Joan Gil Pardo i Puri Cosgaya triomfen a casa en el cros de Girona

0
1422

El GEiEG va viure una jornada rodona en el seu cros, ja que els seus atletes Joan Gil Pardo i Puri Cosgaya van triomfar en les categories absolutes, En la cursa femenina Cosgaya va equivocar-se de camí i tot i que va fer uns 250 metres més que les seves rivals no va tenir cap problema per sumar el tercer triomf en el circuit gironí. Gil Pardo, en un circuit en què no falla mai, va repetir la victòria de la temporada passada. Ricard Noguer (CN Banyoles), que va sumar la tercera segona posició de la temporada, va recuperar el liderat del circuit gironí-gran premi la Selva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.