Cursa Solidària per ajudar el Tercer Món

0
444

” Serà el diumenge 25 de novembre a Sarrià-Sant Gervasi, El centre esportiu Nou Can Caralleu ha organitzat per al diumenge 25 de novembre la primera Cursa Solidària, amb la col,laboració de la Plataforma d’Entitats Solidàries del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, Una acció que té com a objectiu recaptar diners per ajudar el Tercer Món i que s’emmarca dins de les activitats que, per tercer any consecutiu, es desenvolupen sota el nom de ´El Batec de les Cultures´. Participar en la cursa és molt senzill. Tan sols cal acudir a les instal·lacions de Nou Can Caralleu (c/Esports s/n) i abonar 500 pessetes, que és el cost de la inscripció. Aquest diners seran destinats íntegrament al projecte de cooperació que l’ONG Veterinaris Sense Fronteres està realitzant a set comunitats del nord d’Haïtí. Concretament, els voluntaris desenvolupen activitats de formació de ramaders perquè puguin millorar la seva producció lletera i poder així comercialitzar-la. Aquesta és una manera per potenciar l’economia de la regió perquè pugui començar a subsistir de la situació de pobresa en què actualment es troba. Les inscripcions es podran fer del 19 al 23 de novembre. 1.609 metres de recorregut La Cursa Solidària sortirà de la confluència de la Via Augusta amb el Passeig de la Bonanova a partir de les 10h del matí –hora en què sortirà la primera categoria– fins a les 12.15h –hora de sortida de l’última–. L’arribada serà a la cruïlla del carrer Mandri amb el Passeig de la Bonanova. En total, 1.609 metres de recorregut. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.