La desena Mitja Marató de Tarragona bat el seu rècord d´inscrits amb 1300 atletes

0
541

La mitja marató de Tarragona va tancar ahir el termini d´inscripcions de la seva desena edició, que es disputarà diumenge al matí, batent tots els rècords, ja que han estat 1300 els atletes que s´hi han apuntat. Fins a aquesta edició, el rècord d´inscrits era de 1194, L´organització de la cursa s´ha assegurat la participació dels dos guanyadors de la darrera edició, Pedro Merayo i Carme Ballesteros, i d´altres atletes destacats com ara la marxadora Maria Vasco, medalla de bronze en els Jocs Olímpics de Sydney del 2000 i una de les grans estrelles de l´atletisme estatal. El termini d´inscripcions de la mitja marató es va tancar amb un balanç excel·lent i amb la seguretat que el nivell d´aquesta desena edició serà realment potent. El patronat municipal d´esports, que en principi havia previst que el termini s´acabés dilluns, el va ampliar fins a última hora d´ahir, atès l´interès de molts tarragonins a inscriure´s a l´últim moment. A més, els organitzadors també han volgut elevar la competitivitat convidant un grup de marxistes que s´entrenen a les ordres de Valentí Massana i que aprofitaran la mitja marató per continuar la pretemporada, i els millors classificats de les darreres edicions. Precisament, un dels grans al·licients de la prova serà veure si els guanyadors són capaços d´acostar-se al rècord del circuit, ja que en la darrera edició es van fer alguns dels registres més fluixos de la història de la cursa. El rècord en categoria masculina el té Joaquín Meracho des de l´any 1994 (1h07:13), i en femenina, Carme Farré, també des del 1998 (1h20:02). La cursa començarà diumenge a les deu del matí a la Rambla Vella, i es preveu que el guanyador arribarà a la meta, situada al Vial J. Brian, alguns minuts després de les onze. L´establiment del circuit, que tindrà 21.097 quilòmetres, obligarà a tallar alguns dels carrers principals de la ciutat a partir de les 9.30 h, tot i que al Vial J. Brian no s´hi podrà circular des de les cinc de les matinada, i a la Rambla Nova, des de les set del matí. Per col·laborar en el desenvolupament de la cursa, l´Ajuntament comptarà amb l´ajuda d´uns tres-cents voluntaris del patronat d´esports, de Protecció Civil, del Vespa Club, de les associacions de veïns del Port i del Miracle, de l´agrupació ACELL, dels Ratllats 35 FM, de la Creu Roja de Tarragona, i d´assistència sanitària de l´hospital de Santa Tecla.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.