Javier Cortés Huete acaba 25è en el cros internacional de Sòria

0
455

L´atleta badaloní Javier Cortés Huete (Fila Domingo Catalán, que està en plena preparació per afrontar la pròxima temporada de marató, va participar aquest diumenge en el cros internacional de Sòria, Cortés té previst disputar, d´aquí a final d´any, diverses proves de cros per anar trobant la seva millor forma. La temporada vinent Cortés es planteja l´objectiu de batre el rècord estatal de marató, ara en poder de Fabián Roncero (2h07,23). A Sòria, el seu primer cros, l´atleta badaloní va acabar en una discreta 25a posició, però va mostrar-se satisfet del seu rendiment: «Tenint en compte els entrenaments que he fet i que estic en pretemporada, vaig tenir bones sensacions, tot i que en el tram final de la prova vaig notar l´esforç». Cortés va fer la prova, de 9.000 metres de recorregut, en un temps de 27:56, a més d´un minut del guanyador, el kenyà Tom Nyariki. El millor estatal al cros de Sòria va ser José Carlos Adán, vuitè classificat. Javier Cortés Huete té previst prendre part en altres curses de cros, i en principi la seva pròxima cita serà el dia 2 de desembre al cros d´Alcobendas. Posteriorment el maratonià badaloní prendrà part en el cros de Venta de Baños, el 16 de desembre, i en la San Silvestre de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.