Yusef El Nasri (Adidas) compleix els pronòstics i guanya el 19è Cros de Vila-seca

0
827

El torrenc Yusef El Nasri (Adidas) va guanyar la 19a edició del Cros de Vila-seca, que es va disputar ahir, amb un temps de 27:17, El corredor torrenc, que va estar a punt de no disputar la cursa perquè a primera hora del matí no es trobava bé, en va fer prou de córrer a mig gas per vèncer el vallenc Ángel Valderrama (Fila), per només dos segons. El colomenc Benito Ojeda (Fila) va ocupar la tercera posició. En la categoria femenina, la victòria se la va emportar Anna Bové (Integra 2), que es va jugar el triomf final amb la seva companya de club Laura Rosell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.