Gemma Masnou és la segona millor promesa en el cros de Vic i Blanco queda 67è a Sòria

0
722

Els dos atletes internacionals del cros gironí, Gemma Masnou (JA Sabadell) i Josep Lluís Blanco (Puma Chapín), van competir amb sort diversa en el cros de Vic i de Sòria, respectivament. Masnou, que ja havia debutat en el cros de Calldetenes, va córrer a un bon nivell en la prova inaugural del gran premi de la federació catalana, el cros de Vic. L´atleta de Vidreres va ser la segona en la categoria promesa i la vuitena classificada absoluta, A Vic, els millors van ser Pol Guillén (FC Barcelona) i Judith Pla (Integra 2), Guillén va superar Carles Castillejo i Josep Maria Rosselló, mentre que en la cursa femenina, Judith Pla va ser molt superior. El Girona Costa Brava va enviar un equip a Vic. Els millors van ser Diego Ribao (6è promesa) i Xavier Viñolas (58è absolut). Blanco surt disparat En el cros internacional de Sòria, el lloretenc Josep Lluís Blanco va ser molt agressiu en la primera volta i va comandar un grup farcit de kenyans i d´atletes internacionals espanyols que aspiren a córrer el campionat d´Europa. Blanco, que tot just acaba de sortir d´una llarga lesió i que aquesta setmana viatjarà al Japó per participar en la marató per equips de Chiba, va anar perdent gas, i en la segona meitat de la cursa es va deixar anar fins al 67è lloc. Tom Nyariki (Kenya) va ser el vencedor absolut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.