El marroquí Abdeslam Haimad s´imposa amb autoritat en el campionat de fons del Ripollès

0
331

L´atleta marroquí Abdeslam Haimad (Fila Domingo Catalán) va repetir ahir victòria en el campionat internacional de fons de Ripollès en completar la distància oficial de la mitja marató (21,097 quilòmetres) en 1h06,19, a menys d´un minut del rècord de la prova, que manté el kenyà Giedon Koech des del 1997 (1h05:24), En la categoria femenina Montse Berguedà (Castellar) va sumar la seva quarta victòria a Ripoll i Olga Planas (GEiEG) va ser quarta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.