IIn CIRCUIT GRAN PREMI CATALÀ DE CROS

0
404

Pol Guillem i Judit Pla primers líders del Gran Premi, Aquest diumenge ha començat el segon Circuit Gran Premi Català de Cros amb la celebració del XIIIè Cros Ciutat de Vic, S’ha pogut viure una gran matinal atlètica amb curses en totes les categories i amb una gran participació, En categoria masculina ha guanyat l’atleta del FC Barcelona, Pol Guillem, seguit de Carles Castillejo, Integra 2, i Josep Mª Roselló del FILA DC En noies la victòria ha estat per Judit Pla, Integra2, seguida per l’atleta local Eva Jiménez, CA Vic, i la Rosa Mª Morató del FC Barcelona , Els guanyadors per clubs han estat el FILA Domingo Catalán, en categoria masculina i la JA de Sabadell en la femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.