IIn CIRCUIT GRAN PREMI CATALÀ DE CROS

0
620

Pol Guillem i Judit Pla primers líders del Gran Premi, Aquest diumenge ha començat el segon Circuit Gran Premi Català de Cros amb la celebració del XIIIè Cros Ciutat de Vic, S’ha pogut viure una gran matinal atlètica amb curses en totes les categories i amb una gran participació, En categoria masculina ha guanyat l’atleta del FC Barcelona, Pol Guillem, seguit de Carles Castillejo, Integra 2, i Josep Mª Roselló del FILA DC En noies la victòria ha estat per Judit Pla, Integra2, seguida per l’atleta local Eva Jiménez, CA Vic, i la Rosa Mª Morató del FC Barcelona , Els guanyadors per clubs han estat el FILA Domingo Catalán, en categoria masculina i la JA de Sabadell en la femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.