La mitja marató internacional del Ripollès tornarà a reunir diumenge més de 1000 atletes

0
521

La 23a edició del campionat internacional de fons del Ripollès, que organitzarà un cop més el club Ripoll Esport i Salut, tornarà a reunir més de 1000 atletes en el clàssic recorregut (distància oficial de mitja marató) que porta els participants fins a Sant Joan de les Abadesses. Igual que en l´edició de la temporada passada, els atletes africans tornaran a ser els favorits en les dues categories. Evidentment, després del vent i les pluges dels últims dies, la gran preocupació dels organitzadors és la meteorologia, que podria frenar lleugerament la participació. Amb vista a demà passat, però, ja s´espera una millora i això afavoriria una participació que superaria els 5.000 participants i que consolidaria la cursa com la mitja marató més multitudinària de les comarques gironines. El vencedor del 2000, Abdellah Elarroodi, tornarà a ser a la línia de sortida, però l´aposta personal del president del Ripoll Esport i Salut és el representant del Marsella Michel Zwosczyki, que està en un gran moment de forma. En la categoria femenina, la kenyana Penina Arysei intentarà repetir el triomf del 2000, mentre que la gironina Olga Planas (GEiEG) mirarà de donar la sorpresa. Entre els catalans els que tenen més possibilitats són els integrants del Fila Domingo Catalán. La sortida està prevista a dos quarts d´onze del matí davant les escoles Maragall. La cursa també inclourà la 16a edició del campionat de gran fons per a veterans i preveterans.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.