SEGONA EDICIÓ DEL CIRCUIT GRAN PREMI CATALÀ DE CROS

0
494

Aquest diumenge 18 de novembre s’inicia el “IIn Circuit Gran Premi Català de Cros 2001/02” amb la celebració del XXIIIè Cros Ciutat de Vic, La Federació Catalana d’Atletisme, davant la bona acollida demostrada tant per organitzadors com participants de l’edició passada, ha decidit tornar a disputar aquest circuit amb la finalitat de donar al calendari català de cros una major rellevància i, al mateix temps, com a continuïtat de la iniciativa que va dur a terme la temporada passada amb l’objectiu de fomentar la participació dels atletes catalans en les curses de cros que es disputen en terres catalanes. A l’edició passada es van imposar la Jacqueline Martín i l’Àngel Valderrama en el gran premi individual, i la Joventut Atlètica de Sabadell en la puntuació per clubs. El circuit consta de sis crossos que han estat escollits entre aquells de més tradició i millor qualitat del Circuit Català de Cros, que són Vic, Manresa, Granollers, Sabadell, Cornellà i Caldes de Montbui. El Gran premi té una dotació total de 2.675.000 pts aportades pels organitzadors de les competicions i la Federació Catalana. Pels guanyadors individuals hi ha destinat un important premi econòmic de mig milió de pessetes. Poden participar tots els atletes amb llicència federativa per la F.C.A i que estiguin en capacitat de representar a Catalunya en el Campionat d’Espanya Absolut de Cros. Hi haurà premis en les categories masculina, femenina i també per Clubs. La puntuació del Gran Premi s’establirà sumant punts segons el lloc classificat en les competicions. Per tant, serà guanyador/a l’atleta que hagi obtingut el menor nombre de punts en quatre de les sis proves de les que consta el circuit. També la classificació per equips segueix el mateix sistema de puntuació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.