Un atleta recorre el continent sud-americà corrents

0
398

73 dies, 3 hores i 40 minuts és el temps exacte que ha trigat el francès Serge Girard a recórrer, corrents, l´Amèrica del Sud d´oest a est. L´atleta, de 48 anys, ha recorregut durant aquest període 5.300 quilòmetres a través del Perú, Bolívia i el Brasil. Girard va sortir de Lima el 30 d´agost i, segons les nombroses estadístiques que es poden llegir a la web oficial de la proesa, ha corregut 70 quilòmetres de mitjana per dia, en etapes de 6 a 8 hores. Per recórrer els 6.000 quilòmetres, ha utilitzat 20 parells de vambes, ha passat 30 colls d´una altitud mitjana d´entre 3.800 i 4.800 metres, ha suportat temperatures d´entre -30°C i 50°C i ha begut 8 litres d´aigua diaris. Una altra dada curiosa és que ha corregut la distància equivalent a 144 maratons. En aquesta pàgina podeu seguir, dia a dia, les evolucions i les peripècies de Girard pel continent sud-americà. No és la primera proesa d´aquesta mena que fa Girard. El 1997 va recórrer els 4.600 quilòmetres entre Los Angeles i Nova York, a l´Amèrica del Nord, i el 1999 va creuar el continent australià (4.000 quilòmetres).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.