Un atleta recorre el continent sud-americà corrents

0
562

73 dies, 3 hores i 40 minuts és el temps exacte que ha trigat el francès Serge Girard a recórrer, corrents, l´Amèrica del Sud d´oest a est. L´atleta, de 48 anys, ha recorregut durant aquest període 5.300 quilòmetres a través del Perú, Bolívia i el Brasil. Girard va sortir de Lima el 30 d´agost i, segons les nombroses estadístiques que es poden llegir a la web oficial de la proesa, ha corregut 70 quilòmetres de mitjana per dia, en etapes de 6 a 8 hores. Per recórrer els 6.000 quilòmetres, ha utilitzat 20 parells de vambes, ha passat 30 colls d´una altitud mitjana d´entre 3.800 i 4.800 metres, ha suportat temperatures d´entre -30°C i 50°C i ha begut 8 litres d´aigua diaris. Una altra dada curiosa és que ha corregut la distància equivalent a 144 maratons. En aquesta pàgina podeu seguir, dia a dia, les evolucions i les peripècies de Girard pel continent sud-americà. No és la primera proesa d´aquesta mena que fa Girard. El 1997 va recórrer els 4.600 quilòmetres entre Los Angeles i Nova York, a l´Amèrica del Nord, i el 1999 va creuar el continent australià (4.000 quilòmetres).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.